Ако сте мениджър на малък или среден бизнес и желаете да доразвиете уменията си – или тези на вашите служители, искате да увеличите продажбите си незабавно, а не в далечно бъдеще, или просто мечтаете да завладеете света на продажбите, моите обучения са тъкмо за Вас.

Те се различават със своята достъпност, тъй като залагат на прости понятия и практични стратегии, опират се на ежедневната практика и поучават с лек, разказвателен тон и усмивка.

Тренингите, курсовете и семинарите ми ще Ви позволят да усъвършенствате умението си да продавате, ще Ви разкрият тънкостите на българския пазар, ще Ви предоставят решения на реални казуси и ще Ви превърнат в по-успешни търговци в рамките на няколко дни или седмици. Обученията ще Ви помогнат също така да опознаете по-добре личността си, да оцените качествата и недостатъците си и да вкарате в действие най-доброто от себе си.

Практическите упражнения, заложени в основата на едно- или двудневните ми тренинги, ще ви покажат как бързо, лесно и ефективно да увеличите продажбите си.  Ако желаете да придобиете задълбочени знания, подплатени с теория, то тогава Ви препоръчвам едномесечните ни курсове. Те ще Ви позволят да усвоите нови знания, които да затвърдите практически, чрез упражнения и симулации, и които да анализирате финално, на фона на придобития опит. Семинарите ми са увлекателни за всяка аудитория, ангажирана със света на продажбите, и предлагат ценна информация по широк кръг от теми.

Обученията се провеждат на територията на цялата страна. Само трябва да се свържете с мен и да направете заявка.

ТРЕНИНГИ

Това са ускорени обучения за надграждане на практическите Ви търговски умения. Провеждат се в рамките на един уикенд и са много подходящи за собственици на търговски обекти и техните търговски екипи. *

КУРСОВЕ

Това са задълбочените обучения, които Ви дават сериозна база да продължите да се развивате професионално. Периодът им е четири седмици, по време на които се учите да бъдете успешни търговци и на теория, и на практика.

СЕМИНАРИ

Семинарите обхващат разнообразни теми и са подходящи за по-широка аудитория. Участниците в тях получават добри теоретични знания, които са полезни в различни ситуации.

ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ

В случай, че се нуждаете от помощ за решаването на конкретен търговски казус, може да получите професионален съвет чрез индивидуална консултация.

 

*Възможност за индивидуално изготвена програма спрямо нуждите на екипа

Обученията ми ще Ви помогнат да:

Увеличите продажбите си - 85%
Постигнете по-лесно целите си - 75%
Увеличите увереността си - 65%
Развиете личността си - 80%
Усъвършенствате общуването си - 70%

обучение

ПРЕПОРЪКИ

Записвайки се за курса на Стоян Тасев изобщо не предполагах, че ще има толкова неща, които да уча или да усъвършенствам. Най-много ми хареса практическата насоченост на курса. Ако си задавате въпросите, как да работите с възраженията на клиента, как умело да преговаряте за цената, как и кога да завършите дадена продажба, то не се колебайте да посетите обучението. Аз и екипът ми сме благодарни за всеки един час прекаран в този курс!

 

author-img - Татяна Колева
Изпълнителен директор в „Маркита 1” ООД

Бях скептичен, тъй като смятах, че имам добри търговски умения и резултати. След курса обаче, знам, че мога да се целя и по-високо. Г-н Тасев ме научи как да приключвам продажбите и да не приемам “Не” за отговор. Видях как се случват нещата на практикика и какво липсва в уменията ми. Предварителната подготовка за среща и отличното първо впечатление са нещата, който научих да не пренабрегвам, а да използвам ежедневно. Със сигурност ще се запиша и на следващия курс.

author-img - Филип Андонов
Търговски представител “Санотехник България”