Курсът “Ефективни продажби” със Стоян Тасев не само покри, но и надмина очакванията ми. Обучението включваше всички важни елементи – достъпно поднесена и интересна теория, игри, дискусии, конкретен отговор на всичките ми въпроси. Най-полезната част за мен беше, че научих как винаги да правя добро първо впечатление и да ме приемат с респект.

В комбинация със страхотното чувство за хумор на Стоян, курсът беше не само полезен, но и повече от приятен. Стоян е изключително амбициран и ентусиазиран професионалист.

author-img - Любен Зюмбилски
“Hewlett-Packard”

За мен, като човек търгувал с какво ли не, и ежедневно сключващ сделки – било то с цел продажба или просто поемане на ангажимент с определена цел, този курс ми помогна повече отколкото очаквах. Не е задължително всеки да успее да вземе от курса това което успях аз, но пък не пречи да вземе повече.

Лекторът е изключителен, опитен, спокоен. Той ще ви каже всичко, което не му харесва в начина ви на водене на преговори, и ще ви насърчи, когато се справяте добре. Курсът може да бъде считан за една много добра инвестиция, с огромна възвращаемост. Съветвам всеки, който смята, че се справя добре с продажбите, да го посети.

author-img - Костадин Николов
Мениджър, “Трада Дизайн”

От курса научих как да се доближа до клиента успешно и какъв трябва да бъде подходът към всеки тип клиент. Минахме през всички етапи на продажбения процес: от телефонното обаждане за насрочване на среща, през държанието по време на преговори, презентацията на продукт, даването на оферта, преодоляването на съмненията на клиента, и до приключването на сделката.

Имахме доста практически задачи, в които успяхме да се видим отстрани, кое поведение ни харесва и кое не. Благодаря на Стоян Тасев, че ни сподели своя практически опит, беше ми много полезен. Лесно е да бъдеш продавач, трудното е да бъдеш търговец!

author-img - Вили Накова
Търговец, “Стефанов Мотърс”

През последните години съм посещавала много обучения и семинари за различни продажбени техники, целящи увеличени продажби и обещаващи да ни превърнат в перфектните търговци. Похвално събрах около два шкафа с материали от курсовете. Наистина, на теория нещата са лесни и вече има много материали по темата на пазара.

Всекидневно в практиката ни, и в личния ни живот, се убеждаваме, че търговците имат още доста да учат. Навсякъде всичко е в промоция или е на най-ниската цена, а на клиентите винаги им се вижда скъпо. Все пак има клиенти с приоритети за качество, естетически вид или нещо друго, но не и за най-ниската цена. Затова на фокус в продажбите за мен си остава разбирането на нуждите на клиента.

Записвайки се за курса при Стоян Тасев нямах представа, че ще има толкова неща, които да уча или да усъвършенствам. Най-много ми хареса практическата насоченост на курса. Имаше техники, които се налагаше да повтаряме, за да затвърдим. По време на курса имаше доста забавни моменти и често се улавях, че с интерес следя реакциите и на водещия. С невероятна лекота Стоян Тасев ни представяше различни поведенчески модели, или на хладнокръвен доставчик, или на непретенциозен клиент.

Знаете ли как да работите с възраженията на клиента, можете ли умело да преговаряте за цената, знаете ли как и кога да завършите продажбата? Ако си задавате тези въпроси, не се колебайте да посетите курса. Аз и екипът ми сме благодарни за всеки един час прекаран в този курс!

author-img - Татяна Колева
Изпълнителен директор, „Маркита 1” ООД

Подходих с подозрение към курса, но определено останах приятно изненадан. Курсът ми помогна да си изградя стратегия и система за продаване. Преди действах хаотично, но създаването на ред и прилагането му в реалните продажби доведе до повече и по-големи продажби. Определено станах по-добър и по-уверен в продажбите, за което съм много благодарен на Стоян Тасев.

author-img - Иван Петров
Мениджър продажби, “Акумулатор Център”

Бях скептичен, тъй като смятах, че имам добри търговски умения и резултати. След курса обаче разбрах, че мога да се целя и по-високо. Г-н Тасев ме научи как да приключвам продажбите и да не приемам “не” за отговор. Видях как се случват нещата на практикика и какво липсва в уменията ми. Предварителната подготовка за среща и отличното първо впечатление са нещата, който научих да не пренабрегвам, а да използвам ежедневно. Със сигурност ще се запиша и на следващия курс.

author-img - Филип Андонов
Търговски представител, “Санотехник България”

Тренингът, който изкарах при Стоян Тасев, постави едно отлично начало на моето професионално развитие. Най-ценната част от обучението за мен беше широко застъпеното поведенческо моделиране. Горещо препоръчвам курса на всеки, независимо от професионалното му поле на изява. Наученото тук може да ви бъде полезно, дори на интервю за работа, което от друга страна си е една продажба – на вас самите. Пригответе се за действие! Благодаря, г-н Тасев!

author-img - Христо Райчев
Kонсултант CAD/CAM системи, „Дентатехника“

Курсът по продажби, който изкарах при Стоян Тасев, беше полезен за мен. Стоян поднесе информацията по достъпен и интересен начин. Успях да развия умението си да водя преговори, да разпознавам потребностите на клиента, да презентирам и да продавам. Смятам, че обучението ме направи по-уверен и в работата с „трудни” клиенти.

author-img - Никола Николов
Управител, „Мебели NILO”