Стоян Тасев„Стоян въплъщава успеха с цената на собствени усилия. Ценността на неговите знания се крие в богатия му опит с продажбите, стартирал на съвсем ранна възраст.“

Захванах първата си работа на четиринадесетгодишна възраст, за да се боря за прехраната си. На 16 години вече можех да се самоиздържам и пристъпих към преследването на следващи цели – да се издигна и да се превърна в успешен бизнесмен.

Израстването ми се случи в рамките на една фирма, по дълъг и предизвикателен път. Започнах от момче за всичко. За периода от десет години, минах през продавач консултант, мениджър доставки, търговски мениджър и накрая национален мениджър. На 24 г. управлявах хора и отговарях за мултимилионен оборот. Всяко изкачване по стълбицата изискваше смелост и доказване на личността, и най-вече действие.

Действай! Да бъдеш активен и продуктивен е вероятно най-важното качество за постигането на целите ти. Всеки ден трябва да правиш крачка към желаното бъдеще, а търсенето на възнаграждение трябва да бъде на базата на направените усилия. За подобен житейски подход е нужна определена нагласа, на която човек се учи. Аз съм тук, за да Ви я предам.

stoyan_transparentСподелен опит Мотивацията ми да споделя опита си дойде след участието ми в един курс по бизнес практики. Искреният интерес и желание за прогрес на аудиторията в него ми подейства силно вдъхновяващо и ми подсказа следващата ми цел.

Аз самият нямам преподавателски опит и обучителният ми подход е съвсем противоположен на този на професионалния учител. Стилът ми е директен, прям и цели да мобилизира и провокира. Акцентът е върху простите, незабавни решения и действието. Основен враг в обученията ми е скуката.

ПРЕПОРЪКИ

За мен, като човек търгувал с какво ли не, и ежедневно сключващ сделки – било то с цел продажба или просто поемане на ангажимент с определена цел, този курс ми помогна повече отколкото очаквах. Не е задължително всеки да успее да вземе от курса това което успях аз, но пък не пречи да вземе повече.

Лекторът е изключителен, опитен, спокоен. Той ще ви каже всичко, което не му харесва в начина ви на водене на преговори, и ще ви насърчи, когато се справяте добре. Курсът може да бъде считан за една много добра инвестиция, с огромна възвращаемост. Съветвам всеки, който смята, че се справя добре с продажбите, да го посети.

author-img - Костадин Николов
Мениджър “Трада Дизайн”

От курса научих как да се доближа до клиента успешно и какъв трябва да бъде подходът към всеки тип клиент. Минахме през всички етапи на продажбения процес: от телефонното обаждане за насрочване на среща, през държанието по време на преговори, презентацията на продукт, даването на оферта, преодоляването на съмненията на клиента, и до приключването на сделката.

Имахме доста практически задачи, в които успяхме да се видим отстрани, кое поведение ни харесва и кое не. Благодаря на Стоян Тасев, че ни сподели своя практически опит, беше ми много полезен. Лесно е да бъдеш продавач, трудното е да бъдеш търговец!

Лесно е да бъдеш Продавач, трудното е да бъдеш Търговец.

author-img - Вили Накова
Търговец “Стефанов Мотърс”